אוהבים גבינת קממבר, ובא לכם להכין איתה משהו טעים ומשודרג? הנה מתכון של חוות דרך התבלינים והשפית נילי כהן מינץ' לקממבר צלוי בציפוי תבלינים – קל להכנה, נימוח ועשיר בטעמים.

צילום: הדס ניצן

קממבר צלוי בציפוי תבלינים

מצרכים:

גבינת קממבר שלמה

3 כפות שמן זית

2 כפות דבש

3 ענפי טימין

1 כפית פלפל ורוד

2 כפות אגוזי מלך גרוסים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את הקממבר על נייר אפייה. חותכים חריצים קטנים בגבינה. יוצקים שמן זית ומפזרים את הטימין והפלפל. עוטפים את הקממבר בנייר האפייה מכל צדדיו ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות.

מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים.