אמש התארחתי אצל חברה ואמרתי יאללה, על הדרך נפנק בקציצות האלה.

"דלורית?" אמרה לי מיכל, "תודי שלא נשמע משהו". ואלעד החזיק את הדלוריות לצילום.

קציצות דלורית. צילום: מאשה

אחרי כשעה בתנור ביתי שלא נמצא בשימוש רב, כולם התענגו.

היתרון? בסך הכל 4 מרכיבים והטעם מעולה!

קציצות דלורית 

חומרים:

2 דלוריות

חצי כוס קוואקר דק

3 כפות טחינה גולמית

3 כפות שמן זית לשימון

אופן ההכנה:  

חוצים את הדלוריות לאורכן ומניחים עם "הבטן" למטה בתבנית עם נייר אפיה, על תוכנית טורבו ואופים לריכוך.

מצננים, מרוקנים לקערה בכף את תוכן הדלוריות.

מוסיפים קוואקר וטחינה.

מערבבים וצרים קציצות.

מושחים בשמן זית ואופים להשחמה כ-20 דקות.

בתיאבון!

משחקת בסירים הוא שירות בישול בריא בבית הלקוח – אוכל צמחוני וטבעוני. ניתן ליצור קשר דרך עמוד הפייסבוק או דרך המטבח של מאשה