סוף סוף החורף הארוך והמבורך שהיה כאן נגמר ואפשר להתחיל להינות משפע פירות צבעוניים ומשמחים וממנות קלילות וקרירות. אז לכבוד החלוץ האביבי - השסק - הכנתי מנה אביבית, כיפית וקלילה (גם על ההכנה וגם על העיכול) שהיא טבעונית ואפילו רואו.  

פודינג צ'ייה ופירות אביב. צילום: ענת לשם

פודינג צ'ייה ופירות אביב

מה צריך?

1/3 כוס זרעי צ'ייה
2 כוסות מים
כחצי כוס חלב קוקוס
כף תמצית וניל איכותית
תוספות לפי הטעם (בתמונה - תותים, שסק, שבבי קוקוס ושקדים)

איך מכינים?

מערבבים בקערה את המים והצ'ייה היטב ומניחים לכשעתיים.
מוסיפים את חלב הקוקוס והוניל ונותנים לתערובת לעמוד עוד קצת בקירור.
מוזגים לכלי הגשה ומקשטים לפי העונה, הצבע, העין, הטעם. 

ענת לשם - נטורופתית, בישול צמחוני וטבעוני, בעלת קליניקת מעגל החיים - מרחב נעים ומאפשר לטיפולים ופעילויות בתחומי הגוף, הנפש, היצירה וכל מה שבינהם.